Usein kysyttyä

1. Miten selvittää, että sopiiko tuote minulle?

Ei ongelmia, jos olet iältään 16-60, et kärsi diabeteksesta, korkeasta verenpaineesta tai sydänvaivoista, et ole raskaana tai imetä.

Jos haluat terveellisesti ja turvallisesti rajoittaa ruokahaluasi ja samalla tuntea itsesi hyvinvoivaksi ja energiseksi.

Healthy Attitude Coffee -kahvi on lääkkeetön luonnontuote ja sen antioksidanttiset ominaisuudet edistävät luonnollista laihtumista: saattaa lisätä halua juoda enemmän vettä ja syödä pienempiä ruoka-annoksia, jotka ovat ennen kaikkea terveellisempiä ja kevyempiä, ilman että tuntisit samalla jatkuvasti näläntunnetta. Ensinnäkin kahvi helpottaa painonhallintaa. Jos haluat aloittaa terveellisemmän elämantavan, Healthy Attitude Coffee -kahvi on varmasti sinulle. Tuote ei ole suunniteltu käytettäväksi sairauksien diagnosointiin, hoitoon tai ehkäisyyn. Siinä missä ihmiset ovat erilaisia, myös tulokset ovat erilaisia eri ihmisillä. Ota aina yhteyttä koulutettuun liikunta- sekä ravitsemusasiantuntijaan ennen minkään painonpudotusohjelman aloittamista.

2. Saanko lisätä sokeria tai maitoa?

Ehdottomasti, maidon ja sokerin lisääminen ei vaikuta millään tavalla tuotteen toimivuuteen. Niillä,  jotka käyttävät yleensä kahta sokeripalaa kahvin maustamiseen, suositellaan vain yhtä sokeripalaa, koska Healthy Attitude Coffee -kahvi on jo luonnostaan makeampi. Asiakkaat ovat kertoneet, että tuote vastaa Latte tai Nescafe 3in1 makua.

3. Paljonko mun pitäisi juoda päivässä vettä?

Koska Healthy Attitude Coffee -kahvi on erittäin voimakas luonnollinen ravintolisä, on tärkeää noudattaa tarkoin ohjeita. Yleisesti on levinnyt käsitys, että vettä pitäisi juoda vähintään 8 lasillista päivässä, yhteensä noin 2 litraa. Mekin suosittelemme kahta litraa vettä päivässä. On melkein varma, että huomaat tuloksen jo muutaman päivän käytön jälkeen ja samalla saatat tuntea myös hieman suun kuivumista. Käyttäessäi Healthy Attitude Coffee -kahvia, voi olla että tunnet itsesi useammin janoiseksi ja juot vettä jopa tavallista enemmän. 

4. Miten voisin laihtua jopa nopeammin käyttäessäni samalla Healthy Attitude Coffee -kahvia?

Oleellista on tosiaan juoda runsaasti vettä sekä syödä hedelmiä ja vihanneksiä, muttä tärkeintä on silti monipuolinen ruokavalio. Muista myös aina syödä säännöllisesti.

5. Pitäisikö minun samalla pitää dieettiä tai harrastaa liikuntaa?

Todennäköisesti Healthy Attitude Coffee -kahvi joissakin tapauksissa auttaa hitaassa painonpudotuksessa ilman erikoisruokavalioita tai liikuntaharjoituksia. Mutta kuten kaikki olemme tietoisia siitä, että on oman edun mukaista syödä terveellisesti ja samalla liikkua kohtuullisesti. Siten ovat myös tulokset tehokkaampia ja kestävämpiä. Kummassakin tapauksessa saat tuotteesta apua, mutta se on itsestäsi kiinni, mihin tavoitteeseen pyrit. Siinä missä ihmiset ovat erilaisia, myös tulokset ovat erilaisia eri ihmisillä, vaikka menetelmä olisikin sama.

6. Saanko juoda Healthy Attitude Coffee -kahvia, jos syön reseptilääkkeitä tai apteekin vapaasti myytäviä lääkevalmisteita?

Jos käytät mitä tahansa lääkkeitä, suosittelemme konsultoimaan yleislääkärin tai lääkkeet määränneen lääkärin kanssa. Lääkärisi tai yleislääkäri on paras ammattimainen neuvonantaja Healthy Attitude Coffee -kahvin sopivuudesta.

7. Kuinka kauan kestää, että näen ensimmäiset painonpudotuksen tulokset?

Se kestää noin 7-10 päivää, useimmiten enemmän (riippuen ihmisen ruumiinrakenteesta, ruokailutottumuksista sekä fyysisestä aktiivisuudesta). Tulokset riippuvat rasvan jakautumisesta vartalolla; jotkut saattavat menettää alussa vain senttimetrin vatsalta, reisien päältä jne., kun taas toiset menettävät vain painoa. Palaute on osoittanut, että 1 kk kuluessa voi laihtua 3-6 kiloa.

8. Palaavatko pudotetut kilot, jos lopetan Healthy Attitude Coffee -kahvin käytön?

Älä lopeta Healthy Attitude Coffee -kahvin käyttöä heti, kun olet saavuttanut ihannepainon, vaan vähennä käyttöä vähitellen (esim. 1-2 käyttökertaa viikossa). Seuraa ruokavaliota ja jatka säännöllistä ruokailua. Yritä välttää myöhäisillan välipaloja (varsinkin 2 tunnin sisällä nukkumaanmenoajasta) sekä vähentää suurten määrien makeutettujen juomien (sokerin) nauttimista.

9. Voiko Healthy Attitude Coffee -kahvi aiheuttaa ripulia tai muita sivuvaikutuksia?

Healthy Attitude Coffee -kahvi ei aiheuta vatsavaivoja eikä ripulia. Joillakin saattaa esiintyä ummetusta 3-5 päivän käytön jälkeen, jos ei juo tarpeeksi vettä. Muita sivuvaikutuksia ei ole tiedossa, tuotehan on valmistettu yrteistä ja se on säilöntäaineeton.

10. Onko Healthy Attitude Coffee –kahvilla mitään erityisrajoitteita, esim. naisille tai miehille?

Naiset sekä miehet voivat käyttää Healthy Attitude Coffee –kahvia samalla tavoin. Tuote ei sisällä ainesosia, jotka elvyttäisivät mies- tai naishormoneja.

11. Saanko jatkaa Healthy Attitude Coffee -kahvin käyttöä kuukautisten aikana?

Healthy Attitude Coffee -kahvin käyttö sinä aikana riippuu naisesta itsestään. Koska naisten elimistöt ovat erilaisia ja kuukautisten aikana myös herkempiä, niin jotkut naiset saattavat kokea enemmän uupumusta tai päänsärkyjä kuin ilman Healthy Attitude Coffee -kahvin käyttöä. Tällöin on viisampaa jatkaa kahvin käyttöä kuukautisten jälkeen.  Äla huoli, se ei voi mitenkään vaikuttaa laihdutusprosessiin. Samalla jotkut naiset käyttävät Healthy Attitude Coffee -kahvia ilman mitään muutoksia myös kuukautisten aikana.

12. Milloin ja miten pitäisi juoda Healthy Attitude Coffee -kahvia?

Juo joka aamu tyhjään vatsaan, vähintään 10-15 minuuttia ennen aamiaista. Sekoita 1 paketti Healthy Attitude Coffee -kahvia (10g) noin 100 ml kuumaan tai lämpimään veteen. Joissain tapauksissa lisättävän veden määrä saattaa olla vaihteleva (30 – 150 ml), riippuen elimistön siedettävyydestä. Alussa juo aina 100 ml vedellä ja vasta jonkun ajan kuluttua voit kokeilla pienempää määrää vettä. Huomio: Älä juo enemmän kuin 1 paketti päivässä!

13. Millaisia ovat Healthy Attitude Coffee -kahvin vaikutukset elimistöön  rasvanpoltto-ohjelman aikana ?

Ensimmäisen Healthy Attitude Coffee –kahvipaketin käytön jälkeen voi olla pahoinvoinnin ja kevyen ahdistuksen tunnetta, koska immuunijärjestelmä pyrkii heti sopeutumaan. Joillakin ihmisillä käyttö voi aluksi vaikuttaa unenlaatuun, joten tässä tapauksessa suosittelemme juomaan kahvia joka toinen päivä päivittäisen annoksen sijaan. Käyttämällä Healthy Attitude Coffee -kahvia esiintyy usein janontunnetta, koska elimistössä on käynnissä rasvanpoltto-ohjelma. Jotkut ihmiset saattavat tuntea jopa lämpöaaltoja koko vartalossa. Tällöin tulee ehdottomasti juoda runsaasti vettä. Veden juominen nopeuttaa laihdutusprosessia.

14. Montako pakettia minun pitäisi juoda Healthy Attitude Coffee -kahvia tulosten saavuttamiseksi?

Suositeltava määrä uudelle käyttäjälle on ainakin 2-3 pakkausta (yhdessä pakkauksessa on 18 pakettia). Tämä määrä vastaa yhteensä 36-54 käyttökertaa.

15. Kuinka monta pakettia Healthy attitude Coffee -kahvia on 1 pakkauksessa ?

1 pakkaus sisältää 18 annospakettia (10 mg annoksessa); 18 päivän kuuri. 

16. Miten edetä, kun olen saavuttanut halutun painon tai tavoitteeni?

Voitte vähentää käyttöä puoleen pakettiin päivässä helpottaaksenne terveellisen ruokavalion säilyttämistä.  Samoin saat vapaasti lopettaa Healthy Attitude Coffee -kahvin käytön, jos sinulla on onnistunut säilyttää uusi, terveellisempi ruokavalio- ja ruokailutapa. Toiset käyttäjät voivat halutessaan jättää kaiken varalta itselleen jonkun määrän Healthy Attitude Coffee -kahvia, jotta terveelliset ruokailutottumukset olisi helpompi ylläpitää myös vaihtelevissa elämäntilanteissa (viikonloppuisin, juhlissa tai lomien aikana).