Terveellisten asenteiden tee - eliittitee

5,00 €

Lisää ostoskoriin

Vihreän teen tärkein ainesosa on polyfenoliepikatekiini, joka on tehokkain luonnollinen antioksidantti ja voi auttaa ehkäisemään verisuonten kalkkeutumista, sydänsairauksia ja vanhenemista.

Vihreä tee voi vähentää huonoa kolesterolia ja auttaa myös säätelemään ruokahalua. Kanelipuun siemenet vahvistavat immuunijärjestelmää ja ehkäisevät ummetusta. Ginkgo biloban lehdet ovat tunnettuja polysakkaridien tulehduksia ehkäisevästä vaikutuksesta. Tuore pharagmitis rhizoma auttaa kehoa tuottamaan nesteitä, säilyttää ruumiinlämmön, suojaa keuhkoja ja mahalaukkua. Goji-marja sisältää runsaasti polysakkarideja, aminohappoja, mineraaleja, beetakaroteenia ja proteiineja, jotka vahvistavat immuunijärjestelmää. Ginseng tasapainottaa verenpainetta ja parantaa aineenvaihduntaa.

Ainesosat: vihreä tee, kanelipuun siemenet, ginkgo biloban lehdet, tuore pharagmitis rhizoma, goji-marja, ginseng.

Käyttö: yksi teepussillinen 0,5 tuntia ennen aamupalaa.

Huomioitavaa: tätä tuotetta ei suositella raskaana oleville naisille, imettäville äideille, lapsille, sydänsairaudesta, maksan ja munuaisten vajaatoiminnasta tai kilpirauhasen liikatoiminnasta kärsiville potilaille.

Älä nauti alkoholia tai muita terapeuttisia tuotteita käyttäessäsi tuotetta. Tätä tuotetta ei ole tarkoitettu sairauksien diagnosointiin, hoitoon tai ehkäisemiseen.