Terveellisen Asenteen Kahvin

9,00 €

Lisää ostoskoriin

Vähentää turvallisesti ruokahalua

”Lääkkeetön“ ravintolisä, joka on valmistettu erilaisten yrttiuutteiden seoksesta. Terveellisen Asenteen Kahvin käyttäminen yhdessä terveellisen ruokavalion kanssa auttaa turvallisesti vähentämään ruokahalua ja stimuloi kehoa polttamaan rasvaa ja kaloreita. Terveellisen Asenteen Kahvin antioksidanttiset ominaisuudet aiheuttavat termogeneesiä (lämmöntuottoa), mikä lisää rasvojen aineenvaihduntaa. Kromi lisää hiilihydraattien palamista ja nopeuttaa aineenvaihduntaa. Tavallinen ginseng auttaa ylläpitämään energiatasoa dieetin aikana.

Käyttöohje: Ota yksi paketti aamuisin 100 ml veden kanssa.

Varoitus! Tuote ei sovellu alle 16-vuotiaille tai potilaille, joilla on sydänsairauksia, korkea verenpaine tai diabetes. Tuotetta ei suositella raskaana oleville eikä imettäville äideille. Jos sinulla esiintyy yliherkkyyttä käyttäessäsi kyseisestä tuotetta tai jos käytät muita lääkkeitä, neuvottele ennen käyttöä lääkärisi kanssa.

Ainesosat:

  • 70 mg kalsium
  • 250 µg kromipikolinaatti
  • 700 mg patentoitu yrttisekoitus: vihreän teelehden standardoitu uute (180 mg antioksidanttinen polyfenoli, 90 mg epigallocatechin gallate [EGCG], 50 mg luonnollinen kofeiini), aasialainen (Panax) standardoitu ginseng-juuri.
  • 2 g ravintokuitu